Makbule Küçükçalık İlkokulu

Telefon : 0 507 680 13 67
WEB https://vanmakbulekucukcalikilkokulu.meb.k12.tr
Adres : BOSTANİÇİ MAH. OKUL CAD. MAKBULE KÜÇÜKÇALIK ILKÖĞRETIM BLOK NO 8 İPEKYOLU / VAN
VİZYON : "Çocuk Hakları Sözleşme´sinde belirlenen hakları hayata geçiren, çocukların kendilerini gerçekleştirmelerini sağlayan, katılımcı demokrasiyle yönetilen, ekolojik dengeye saygılı ve ticari kar amacı gütmeyen okullar kurmak; bu eğitim anlayışının yaygınlaştırılması ve benzer başka okulların hayata geçmesi için model teşkil etmek."
MİSYON : Çocukların potansiyellerini, yaratıcılıklarını ve üretkenliklerini geliştirmelerine olanak sağlanması, Toplumsal adalet ilkesini gözeten özgün bir finansal yaklaşımla alternatif ve sürdürülebilir “başka bir okul” modelinin geliştirilerek yaygınlaştırılması için, çocuk dostu ve çocuk odaklı eğitim-öğretim programları geliştirmek; örnek projeler hayata geçirmek; eğitim, ağ kurma ve savunu faaliyetleri yapmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :ikili
Saatler : Öğlen grubu 12:45-17:15
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : minibüs
Yerleşim Yeri : Okulumuz Van´ın merkez İlçesi olan İpekyolu´nda, merkeze 4 km uzaklıktadır. Öğretmenlerimiz merkezde bulunan,okul dolmuş duraklarına çok yakın evlerde ikamet etmekte olup, ulaşım ya da ev konusunda bir problem yaşamamaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : il merkezine 4 km
Kontenjan Bilgileri :